Hastanemiz Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinden Sevindiren Haberler
27 Mayıs 2022

Hastanemiz Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde, Kütahya dan sevk ile kabul ettiğimiz 31 haftalık 1690 gr ve 1750 gr doğum ağırlıklı iki tane, 27 haftalık 1265 gr doğum ağırlıklı 1 tane ve Afyon dan sevk ile kabul ettiğimiz 29 haftalık 1375 gr doğum ağırlıklı bebeklerimiz şu an oda havasında, emme refleksleri takip edilerek sonda ile beslenmektedirler.

Yine sevk ile İzmirden kabul ettiğimiz Pierre robin sendromlu, yarık damak dudak problemi mevcut bebeğimizinde ünitemizde aparat takılması, uyumu ve beslenme takibi diş hekimliği fakültesi ile birlikte yapılmaktadır. Ünitemizde prematüre doğum öyküsü olan, düşük ve çok düşük doğum ağırlıklı bebeklerimiz ile Yarık damak dudak sorunu mevcut bebeklerin tedavi ve takipleri yapılmaktadır.Hastalarımız Yenidoğan Yoğun Bakım Uzman doktorumuz ve yenidoğan konusunda oldukça deneyimli Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşirelerimiz tarafından başarılı bir şekilde takip edilmektedir.

• y1.jpeg
  • y2.jpeg