Sürekli İşçi Kadrosu Sınav Takvimi

UŞAK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

SÜREKLİ İŞÇİ KADROSU SINAV TAKVİMİ

İLAN

T.C. Sağlık Bakanlığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personel çalıştırmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçirilmesine yönelik yapılacak olan sınav EK-1 ve EK-2 de yer alan sınav programı doğrultusunda 10/03/2018 Cumartesi günü hastanemizde yapılacaktır. Sınava girecek personellerin görev yaptıkları yerlerdeki işleri aksatamayacak şekilde sınav programına uygun olarak belirlenen tarih ve saatte Hastanemiz ’de hazır bulunmaları rica olunur. Sınav tarihi ilgili kişilere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

İlgililere ilanen tebliğ olunur.   07/03/2018

Ek 1 Liste T.C. Sağlık Bakanlığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sürekli İşçi Kadrosu Sınavı Takvimi için TIKLAYINIZ