Gebe Okulu ve Emzirme Eğitim Birimi
17 Ocak 2023

Hastanemiz Gebe Okulunun amacı; bir anne adayını doğum öncesi, doğum süreci ve doğum sonrası dönemlerde duygusal ve bedensel yönden doğuma hazırlamak, sağlıklı bilinçli sorunsuz bir doğum süreci geçirmesine yardımcı olmak, doğum sonrası süreçte bebek bakımı, beslenme gibi konularda destek olmak için Gebe Okulu ve Emzirme Eğitim Birimi olarak hizmet sunmaktayız.
Eğitim programımıza anne adayları ve yakınları ücretsiz katılabilir.

• GE4.JPG
  • GE3 (2).JPG
  • GE3 (1).JPG
  • GE1.JPG

Doğum sonrası süreçte annelerin süt verme döneminde yaşadığı tüm sıkıntıları en aza indirmeye yönelik bebeklerin ilk 6 ay sadece anne sütü almaları, 6. Aydan sonra anne sütü ile birlikte ek gıdaların başlaması, emzirmenin 2 yaş ve sonrasına devam ettirilmesi, sütün sonlandırılması ile ilgili annelerimize eğitimlerimizle destek olmaktayız.

ULAŞIM:

KADIN DOĞUM EK BİNA POLİKLİNİK BİNASI 3.KAT