Güncelleme Tarihi: 30/07/2021

Erkan YILDIRIM
                    İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yrd.

1981 yılında Uşak Ulubey Söğütlü Köyünde  doğdu. ilk ve ortaöğrenimini Uşak'ta tamamladı. 2001 yılında Erzurum Numune Hastanesi'nde göreve başladı. Sırasıyla Afyon Şuhut Devlet Hastanesi, Karahallı İlçe Hastanesi, Sağlık Kurumları Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğü ve Uşak Ağız Diş Sağlığı Merkezinde görev yaptı 2010 yilinda Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu. Haziran 2018 de Uşak  Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.

Kaya KAĞIZMAN
İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yrd.

1978 Sivas doğumlu olup 2012 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur. 2016 yılında Beykent Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Yönetimi Anabilim Dalı, Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi bölümünde yüksek lisans öğrenimini tamamlamıştır. 24/03/2016 tarihinde Uşak Devlet Hastanesinde İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış olup halen Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

Nazife TIRAŞ
İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yrd.

1975 yılında Uşakta doğdu. 1993 yılında Uşak sağlık Meslek Lisesinden mezun oldu. 2011 yılında Atatürk Üniversitesi Lisans mezun oldu. 2016 yılında Beykent Üniversitesinde Hastane ve Sağlık Kurumları bölümünde Yüksek Lisans öğrenimini tamamlamıştır. 2012 tarihinde Uşak Devlet Hastanesinde İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görevine başlamış olup, Halen Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevine devam etmektedir.

Yılmaz SAVAŞ
 İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yrd.

1980 Uşak doğumlu olup, İlkokulu Ulucak Köyü İlköğretim Okulu, ortaokulu Uşak İmam Hatip Lisesi, liseyi Banaz Sağlık Meslek Lisesinde bitirdi. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans, Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği önlisans ve Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi Lisans bölümlerini bitirdi. 2005-2014 yılları arasında Muş’ta 2014-2017 yılları arasında Manisa'da sağlık memuru olarak çalıştı. 2017 yılından itibaren Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.