Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

günay1.jpg

Günay SAĞIR

Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

1975 Manisa/Sarıgöl doğumludur. 1998 yılında röntgen teknisyeni olarak göreve başlamıştır. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi Sağlık Memurluğu bölümünden mezun olmuştur. 2012 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Lisans öğrenimini tamamlamıştır. 2014 Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler ve Davranış Bilimleri Önlisans programını bitirmiştir. Sosyal Bilimler İşletme AnaBilim Dalında Yüksek Lisans yapmıştır. 2015 yılında Uşak Devlet Hastanesinde Destek ve Kalite Hizmetler Müdürü olarak göreve başlamış olup, halen Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Destek ve Kalite Hizmetler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.