Sürekli İşçi Kadrosu Sınav Sonuçları

UŞAK ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

SÜREKLİ İŞÇİ KADROSU SINAV SONUÇLARI

İLAN

T.C. Sağlık Bakanlığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi personel çalıştırmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına geçirilmesine yönelik yapılan sınavın sonuçları EK-1 ‘ deki listede yer almaktadır. Kamu kurum ve kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idare şirketlerinde işçi statüsüne geçirilmesine ilişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname’nin geçici 23 ve 24 üncü maddelerinin uygulanmasına dair usul ve esasların yer aldığı tebliğin sınavın gerçekleştirilmesi ve ilanı başlıklı 14.maddesi 5.fıkrasına istinaden “İlan tebligat yerine geçer, ilgililere ayrıca tebligat yapılmaz.”

Sınavda başarılı olanların aşağıda yer alan atamaya esas belgeleri Hastanemiz Destek ve Kalite Birimine 23/03/2018 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

• Sağlık Durumunun Çalışmaya engel olmadığına dair Tek Hekim Sağlık Raporu (“Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamaktadır.” İbaresini içeren)
  •  E-Devlet (www.turkiye.gov.tr) adresi üzerinden mart ayı içerisinde alınmış olan SGK Tescil ve Hizmet Dökümü belgesi.
  • Mal Bildirim Beyannamesi (İlgili alanların doldurulmuş, imzalanmış ve kapalı zarf içinde)
  •  Öğrenim  durumunu  gösterir noter tasdikli diploma sureti yada mezun olduğu okuldan onaylı (kurum kaşesi yada mührü ile imzalayanın kaşesinin de bulunduğu)sureti,
  • Adli Sicil Kaydı belgesi,
  • Askerlik ile ilişiği olmadığına dair belge, (Erkek adaylar için)
  • 4734 sayılı kanun ve diğer mevzuattaki hükümler uyarınca açmış olduğum davalardan ve/veya icra takiplerinden feragat ettiğini teşvik edici belgeyi ve icra takibine konu alacaktan feragat ettiğine dair İcra Müdürlüğünden alınan belge, (Mahkemeye vermiş olanlar bu belgeyi ibraz edeceklerdir.)

Ek 1 Liste T.C. Sağlık Bakanlığı Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sürekli İşçi Kadrosu Sınavı Sonuçları için TIKLAYINIZ